“Ik heb mijn lach weer terug!”

Iedere bewoner, medewerker en vrijwilliger heeft andere herinneringen aan WZH Zuiderpark. Ook waardeert iedereen onze locatie op een andere manier. Zo betekent Zuiderpark heel veel voor mevrouw x (72): “Hier heb ik mijn eigen plekje, waar ik écht geleefd heb. Maar nog veel belangrijker: hier heb ik mijn lach terug gevonden.”

Mevrouw X heeft hier vier jaar met veel plezier gewoond, maar legt uit dat ze in haar leven niet altijd veel gelachen heeft en ook een tijd goed ziek geweest is. Een echte overwinning was het dus voor haar, om haar lach terug te vinden. Een ander hoogtepunt in deze vier jaren was dat ze eindelijk is gestopt met roken. Iets waar ze terecht trots op is.

Make-uppen
Wie mevrouw X kent, weet dat ze het ook belangrijk vindt om goed voor de dag te komen: “Of ik me nou goed voel of niet, ik kom altijd mijn bed uit om me op te tutten. Dit is een echte must en daar voel ik me goed bij.” Wie de nodige make-up tips kan gebruiken, is zonder twijfel bij deze inwoonster aan het juiste adres. “Make-uppen heb ik altijd al gedaan en dit heb ik mijzelf aangeleerd uit modebladen”, voegt ze lachend toe.

De namen zijn weggelaten vanwege privacyredenen.