Benefiet Fight Cancer

http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/PCE/20131016/PH_PCE-1-04_131016_1.pdf

Voor een kleine (vrijwillige) opdracht, mocht ik een informatief stukje schrijven over de benefietavond ‘Rock the House’ voor Fight cancer. Dit bericht is vervolgens geplaatst in De Posthoorn, editie Centrum.

CENTRUM – De coverband RockDivas en DJ TomX treden vrijdag 25 oktober op tijdens de benefietavond ‘Rock the House’ voor Fight cancer. Deze benefietavond zal om 21.00 uur starten in het muziekcafé Lokaal Vredebreuk.

Niet alleen uiteenlopende muziek zal de avond vullen, ook worden er verschillende producten geveild. Producten zoals een massagebon van massagepraktijk NUJY of eenontbijtbon van Theesalon Lapsang.

Honderd procent van de opbrengst gaat naar Fight cancer. Voor een kleine bijdrage is het mogelijk een nummer aan te vragen. Ook staat er deze avond een donatiebox waar vrijwillige donaties gedaan kunnen worden.

Het event is georganiseerd door twee studenten van de Haagse Hogeschool. “Iedereen kent wel iemand uit zijn omgeving die kanker heeft of heeft gehad. Voor deze mensen doen wij dit”, vertelt medeorganisator Ginny Kroon.